Σάββατο, 2 Ιανουαρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ 19-12-2015Μια μικρή γεύση από την ωραία βραδιά που ζήσαμε!!!

Το Σάββατο 19/12/2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, παρά τις δύσκολες συγκυρίες και πολλές απουσίες λόγω δυσάρεστων γεγονότων, ο καθιερωμένος χριστουγεννιάτικο χορός του συλλόγου μας, με το συγκρότημα του Μιχάλη Λιαγούρη και της Βούλας Λυερού, που μας διασκέδασαν ως την ανατολή του ήλιου!!!


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον αυτό τον κόσμο που παρευρέθηκε και διασκέδασε μαζί μας, επισημαίνοντας πως μας τίμησαν με την παρουσία τους και πολλοί φίλοι μη Κορωνιδιάτες!

Με την προσέλευσή τους, πέραν της συναναστροφής και διασκέδασης που μοιραστήκαμε όλοι μας, συνεισέφεραν με πολλούς τρόπους στο σύλλογό μας, αυτή την εποχή που περνάμε δύσκολα όλοι μας και κάνουμε πολλές προσπάθειες να κρατήσουμε ζωντανή την παράδοσή μας και την καθημερινή λειτουργία της λέσχης μας - κάτι που μόνο ο σύλλογος μας έχει καταφέρει!!! Η καθημερινή παρουσία της νεολαίας και όχι μόνο επιβεβαιώνει την ανάγκη αυτής της λειτουργίας.
Ευχαριστούμε πολύ το φίλο μας Μαθιό Πετρόκολο από τις Τρίποδες που με επαγγελματισμό -μιας και είναι φωτογράφος - κάλυψε την εκδήλωσή μας αφιλοκερδώς!!!!  

Ακολουθούν και άλλες εκδηλώσεις του συλλόγου, όπως η παιδική γιορτή την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, ωρα 6.30 μμ στη λέσχη μας, πάντα με γνώμονα την ευχαρίστηση των συμμετεχόντων!


Το ημερολόγιο του 2016 θα διατίθεται από την ημέρα της παιδικής γιορτής.


Σας περιμένουμε με χαρά σε κάθε εκδήλωσή μας.


Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.