Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

25οι Αιγαιοπελαγίτικοι αγώνες στίβου


      


 Την πρώτη θέση μεταξύ των αθλητικών σωματείων, κατέλαβε ο Ναξιακός ΓΣ 2003 στους 25ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες που έγιναν στη Νάξο 6 & 7 Οκτωβρίου. Στη δεύτερη θέση, ο ΑΣ Αθλοκίνηση Μυτιλήνης και στην τρίτη Φιλαθλητικός Όμιλος Βροντάδων Χίου. Υπενθυμίζεται, ότι στους αγώνες συμμετείχαν 32 σωματεία στίβου καθώς και σωματεία ΑμεΑ από νησιά του Αιγαίου. Δείτε την κατάταξη όλων των αθλητικών σωματείων.
   
    Η πρωτιά του Ναξιακού ΓΣ 2003, έδωσε ιδιαίτερη χαρά τόσο στους αθλητές και αθλήτριες του σωματείου, στους συντελεστές και αρωγούς τους, αλλά και σε ολόκληρη τη Ναξιακή κοινωνία που πανηγύρισε δεόντως. Να σημειώσουμε εμείς ότι προπονητής στο Ναξιακό Γ.Σ. είναι ο Πέτρος Σιδερής (του Μπεογιάννη).
     Έτσι, η ικανοποίηση με την ολοκλήρωση της διοργάνωσης ήταν διπλή, αφού με επιτυχία στέφθηκαν και οι προσπάθειες όλων των συντελεστών για τη διεξαγωγή και φιλοξενία των αγώνων.
    Υπενθυμίζεται, ότι οι  αγώνες διοργανώθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, καθώς και του ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. του Δήμου και θα διεξήχθησαν στο Δημοτικό Στάδιο Νάξου.


Η κατάταξη των σωματείων




πηγή: Naxos news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.