Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΙΑΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος την Κυριακή 19-1-2014 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας σε μια κατάμεστη αίθουσα.
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος  και φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και του Δήμου Γαλατσίου  καθώς και οι εκπρόσωποι Ναξιακών Συλλόγων, ο πρόεδρος της ΟΝΑΣ και ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νάξου.

Η εκδήλωση αυτή ήταν η τελευταία του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου, μιας και την Κυριακή 26-1-2014 διενεργούνται οι αρχαιρεσίες του συλλόγου μας για την εκλογή νέου Δ.Σ..
Ανταλλάξαμε ευχές και μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Μανώλης Π.Μουτσόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την συνεργασία και τις προσπάθειες που έγιναν από όλους μαζί για την επίτευξη και συνέχιση του οράματος ενός συλλόγου για όλους.

Η γιορτή μας συνεχίστηκε με το μοίρασμα της πίτας, προσφορά του ζαχαροπλαστείου-catering ΚΟΡΡΕ από την Νάξο, με δώρο για τον τυχερό του φλουριού το γούρι ΖΟΛΩΤΑ για το 2014.
Σερβιρίστηκε παραδοσιακό φαγητό με κοκκινιστή γίδα και μακαρόνια, μυζήθρα και σαλάτα, άφθονο κρασί (όλα ναξιώτικα προϊόντα) και το γλέντι ξεκίνησε με τον "άρχοντα" του νησιώτικού τραγουδιού, τον Κορωνιδιάτη Μανώλη Μπαρμπεράκη και τον γιό του Νίκο και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους μουσικούς που ήρθαν και μας διασκέδασαν επίσης με τα τραγούδια τους, τη Λέτα με το Νικηφόρο και τον Πολυχρόνη Κορρέ, την Ιωάννα Λεγάκη και τον Χρήστο Τσελέντη που πάντα βρίσκουν τον χρόνο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις μας.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.